Jamaica saute 0 opskrifter
Forårsbrunch 2.0
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Frugt med flødeskum og hasselnødder
Perlehønebryst med svampe a la creme
30 min.
Tournedos med svampesauce, kål-sauté og gratineret kartoffelmos
1 t, 5 min.
Thai inspireret kålsalat med fuldkornsnudler og koteletter
Rodfrugter i kokosmælk
Rugbrødssandwich med torskerognssalat
Sauterede gulerødder og rosenkål med persille og citron
Grøntsager med hyttostdip
Grøntsager med avokadodip
Grøntsager med hummusdip
Pastasalat med æbler, figner, frisk spinat og kylling
Rødder og champignon med dijonkylling
Råkost på æbler og gulerødder med ristede hasselnødder og hytteost
Salat med tun, æg og kartofler
Salat med kerner, kartofler og hytteost
Pålægsdag
Rabarber, ovnbagte kartofler og kylling
Grønsagsret med nødder
Surmælksprodukt med mysli og frisk frugt
Kålsalat og kyllingewok
Kålsalat, løg med honning og hakkebøffer
Gulerodssmoothie med æble og ingefær