Grønsagsbouillon opskrifter
Suppe med peberfrugt og soltørrede tomater
Lammemørbrad i gryde
Spicy tomatsuppe med bagte grøntsager og sprøde olivenbrød
1 t, 10 min.
Rød linsesuppe
Tomatsuppe med flødepeberrod
40 min.
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Risotto med champignon og spinat
Hvidkålssuppe med kålpølser
45 min.
Kartoffelsuppe med trøffelolie og lidt laks
Spinatfyldte flade brød serveret med pure af flækærter
1 t
Nøddesteg med kartoffelmos og julekål (kok Bent J. Megzari Andreasen)
1 t, 30 min.
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Samsøfrikassé (Kirsten Skaarup)
25 min.
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Tomatsuppe med kartofler og kikærter
30 min.
Stegt fisk med svampe og tomatpasta
Stegt laks med ragout af fennikel og fine ærter
Champignonsuppe med rucolabruchetta
Gulerodssuppe med chili og ananas