Risotto med champignon og spinat

Risotto med champignon og spinat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Hak løg og hvidløg.
  • 2 Rens champignon og skær dem i skiver.
  • 3 Varm olie og smør i en sautepande og svits løg og halvdelen af champignon heri.
  • 4 Tilsæt ris og rist til de er gyldne.
  • 5 Hæld hvidvin på og lad det fordampe.
  • 6 Spæd gradvist til med bouillon og lad risene simre ved svag varme i ca. 20 minutter indtil de er møre og bouillonen kogt ind.
  • 7 Skyl spinaten og slyng den godt tør.
  • 8 Vend spinat og reven parmesanost i risottoen og lad spinaten falde sammen.
  • 9 Smag til med salt og peber.
  • 10 Varm olien på en pande og rist resten af champignon ved god varme.
  • 11 Krydr med salt og peber og drys persille over.
  • 12 Anret risotto og top med stegte champignon.
  • {{recipeDoneText}} Risotto med champignon og spinat

Opskriften er udviklet af