Grødris opskrifter
Risalamande med kirsebærsauce og honningmandler
1 t, 25 min.
Klassisk risalamande med kirsebærsauce
1 t, 25 min.
Risalamande med kirsebærsauce
35 min.
Risalamande med kirsebærsauce
1 t, 15 min.
Grødfrikadeller med sellerimousse
40 min.
Claus Holms risengrød med kanel, kardemomme eller lakrids
45 min.
Claus Holms risalamande
3 t
Krydret risengrød med appelsinsukker og rørt vaniljesmør
Mandelgrød med bær og vanilje
Kokosgrød med frisk frugt
Kold broccoliterrin med pærepuré
30 min.
Klatkager
15 min.
Appelsinris med kirsebærsauce
15 min.
Dessertris med druer og lime
1 t
Vanillegrød med kandiseret nøddedrys
15 min.
Vanille yoghurt-is
20 min.
Traditionel risengrød
45 min.
Fars med tørrede morkler i grøntbouillon med sønderjyske ris
1 t, 30 min.
Ris- og safrankage serveret med hindbær
1 t, 15 min.
Surkålsdolmer med oksekød og røget flæsk
Sommerris
1 t
Krydret risengrød
Pink risotto med lakrids
Risalamande med appelsin og chokolade