Grønsagsbouillon opskrifter
Julie Hey
Lammemørbrad i gryde
Kartoffelsuppe med trøffelolie og lidt laks
Hvidkålssuppe med kålpølser
45 min.
Spinatfyldte flade brød serveret med pure af flækærter
1 t
Spicy tomatsuppe med bagte grøntsager og sprøde olivenbrød
1 t, 10 min.
Rød linsesuppe
Fransk grønærtesuppe
1 t
Tomatsuppe med flødepeberrod
40 min.
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Risotto med champignon og spinat
Fyldte flade brød med ærte-hummus
35 min.
Nøddesteg med kartoffelmos og julekål (kok Bent J. Megzari Andreasen)
1 t, 30 min.
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Samsøfrikassé (Kirsten Skaarup)
25 min.
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Tomatsuppe med kartofler og kikærter
30 min.
Stegt fisk med svampe og tomatpasta
Stegt laks med ragout af fennikel og fine ærter
Champignonsuppe med rucolabruchetta
Gulerodssuppe med chili og ananas