Grønsagsbouillon opskrifter
Spicy tomatsuppe med bagte grøntsager og sprøde olivenbrød
1 t, 10 min.
Risotto med champignon og spinat
Hvidkålssuppe med kålpølser
45 min.
Tomatsuppe med flødepeberrod
40 min.
Stegt fisk med svampe og tomatpasta
Stegt laks med ragout af fennikel og fine ærter
Gulerodssuppe med chili og ananas
Champignonsuppe med rucolabruchetta
Kartoffelsuppe med trøffelolie og lidt laks
Spinatfyldte flade brød serveret med pure af flækærter
1 t
Fyldte flade brød med ærte-hummus
35 min.
Rød linsesuppe
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Nøddesteg med kartoffelmos og julekål (kok Bent J. Megzari Andreasen)
1 t, 30 min.
Samsøfrikassé (Kirsten Skaarup)
25 min.
Tomatsuppe med kartofler og kikærter
30 min.
Fransk grønærtesuppe
1 t
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.