Frostgrønt tomatsovs frisk basilikum stegt kyllingebryst opskrifter

kylling i kokos-chili sauce
Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Bankekød med groft grønt
Økologiske syltede kardemomme-figner med hytteost
Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte
1 t, 10 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé
1 t
Kyllingelasagne med grøn salat
40 min.
Tournedos
30 min.
Lam i appelsin-dadel sauce med cous cous
3 t
Arabisk lammekølle stegt med dukkahsmør og grillet grønt
Lammekølle med oste- og persillepasta
40 min.
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Braiserede porrer med tomater og laks.
Ovnbagt laksefilet med salat
Nigiri sushi
Thailandsk laks
30 min.
Laksekarbonader med stegte ærter og gulerodstzatziki
Laks med grønsagspasta
30 min.
Stegt laks med julekrydderier, appelsin og dadler
15 min.
Bagt laksefilet med urtetop
Laks med spinat og jordskokker
30 min.
Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager
30 min.
Stegt laks med rejer og estragoncreme
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495