Coq au riesling råkost topping opskrifter
Stenbiderrogn på vafler
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola
1 t, 30 min.
Nem asparges-suppe
30 min.
Lakse-satayspyd med jordnøddesauce
Madpakke med pirogger og pizzamuffins
1 t, 30 min.
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Viktoriabars med karrystegte bananer
Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier
1 t, 20 min.
Butter Chicken
45 min.
Økologisk chili con carne med revet kylling og kidneybønner
2 t, 10 min.
Hasselnøddelagkage med svesker og chokolade
Nøddecupcakes med nougatcreme
Skyrskum med honningristet rugbrød og solbærvendte æbler
Børneristaffel
45 min.
Råkost Asian Style og grillet laks
Bruschetta med 3 slags topping
30 min.
Spicy øko gulerodssuppe med sprøde kikærter
Broccolisuppe med parmaskinke og persilleolie
40 min.
Hurtig pot au feu med lammemørbrad
25 min.
Råkost The Nordic Way og hakkebøf
Økologisk curry med søde kartofler og kokos
1 t, 40 min.
Lynstegte grøntsager med karry
Kylling i rød karry
40 min.