Claus holm brunkål opskrifter
Smørstegt nytårstorsk med tranebær
15 min.
Luksus: Smørrebrød
20 min.
Burger med stegt andebryst
20 min.
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Ægge-soufflé med krydderpølser
30 min.
Pistaciekage med kardemomme og citronsirup
Chokoladecookies med kokos og havsalt
Selvsovsende fadbrownie
Croque Monsieurs abrikostærte
Holms ratatouille med oliven
20 min.
Luksus burger med bøf, asparges og brioche bolle
30 min.
Grillede tigerrejer og aubergine med sprød salat
15 min.
Bruschetta a la Claus Holm
20 min.
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Jordbærdessert med sprøde tvebakker
20 min.
Grillet medister med friske ærter og bagte løg
20 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillede koteletter med friske hindbær og svampe
20 min.
Grillet ribeye med ost og hvide asparges
20 min.
Grillet kylling med blommer og squash
20 min.