Ristede nødder smager dejligt som topping på en kage, i en god salat eller i en cremet pastaret.
Desværre er ristede nødder tidskrævende og dermed en ingrediens, der er nem at springe over, når det hele gerne skal gå lidt stærkt i hverdagene.
Men sådan skal det ikke være længere. Vi giver dig nemlig her et simpelt tip, der gør det nemt og hurtigt at riste nødder fremover.
Det kan være omstændigt at vente på, at ovnen bliver varm, når nødderne skal ristes. For derefter at vente på at nødderne bliver ristede godt igennem. Det er også besværligt at finde stegepanden frem og lade nødderne ligge på varmen, imens tålmodigheden bliver udfordret. Det giver også bare mere opvask.
Så er det nemmere at lade det med de ristede nødder vente til en anden dag.
Det er ærgerligt. Nødder tilsætter nemlig både god smag og konsistens til mange af vores livretter. Både i det søde og det salte køkken.
Heldigivis for alle os, der elsker mad med ekstra god smag, findes der et redskab, der gør ristningen af nødderne meget nemmere. Nemlig mikroovnen. Ja, du kan faktisk riste nødderne i mikroovnen. Det er overraskende nemt! Det tager få minutter, og resultatet er perfekt ristede nødder, der er fulde af god smag og konsistens.
Så er du klar til at toppe dine yndlingsretter eller kager med sprøde nødder. Vi lover dig, de tilsætter smag, du fremover ikke springer over.