20 sjove bageopskrifter til vinterferien

07. februar, 2019

Vinterferie med kvalitetstid i køkkenet

For nogle er vinterferie lig med sne, ski og varm kakao i bjælkehytter. Andre finder badetøj og strandstole frem og rejser sydpå, væk fra det kolde vintervejr. Men nogle vælger også at lade passet ligge i skuffen og i stedet finde på sjove og hyggelige vinterferie aktiviteter herhjemme.

En aktivitet, som både er billig, sjov og lærerig, er bagning. Børnene elsker at være med i køkkenet, og de voksne kan ikke sige sig fri fra at elske at sætte tænderne i resultatet - hvad end det er en lækker, svampet chokoladekage, søde kanelsnegle eller lækre pølsehorn. 

Børnevenlige bageopskrifter: Fra pølsehorn til chokoladekage

Før I finder forklæderne frem og smøger ærmerne op, skal I beslutte jer for, hvilken nem bageopskrift, I vil kaste jer over. Vi har gjort arbejdet lidt lettere for jer ved at udvælge vores top 20 opskrifter, når det kommer til sjove, nemme bageopskrifter, hvor børnene let kan være med i køkkenet. 

Her er vores top 20 over gode opskrifter til vinterferien

Få opskriften på sjove minipizzaer, hvor I med fx cocktailpølser, oliven og peberfrugt kan lave skøre ansigter på pizzabunden, verdens bedste (og nemmeste) chokoladekage med fin, farverig glasur, knasende gode cookies med chokoladeknapper og syv andre børnevenlige bageopskrifter. 

Vælger I at kaste jer over opskriften på kanelsnegle, så udnyt ventetiden, mens sneglene bager, til at lade børnene tegne sjove tegninger af sneglene. På den måde blive ventetiden meget kortere - og sjovere!