Vi kender allesammen pitabrødet: Det flade brød, vi flækker halvt på midten og fylder med alt fra rejer og mango til lammeshawarma eller tunmousse. Pitabrød er nemt og hurtigt at lave til aftensmad, og så er det hyggeligt at sidde rundt om bordet og fylde hvert sit pitabrød med yndlingsfyldet.
Fyldet er vigtigt, når der skal pita på menuen. Men det samme er altså selve pitabrødet - og det er der, vores økologiske fuldkornspita fra Smag Forskellen kommer ind i billedet. De er langtidshævede og bagt med kærlighed i ægte stenovn, så de bevarer den gode sejhed og fyldige brødsmag. Og så er der selvfølgelig masser af plads til lækkert fyld i pitabrødene fra Smag Forskellen.
De økologiske fuldkornspitabrød fra Smag Forskellen kan kun købes i Coops butikker og lige her på Coop.dk MAD.
Men pitabrød kan faktisk meget andet end bare at danne ramme om lækkert fyld og knasende grøntsager, når der skal nem og børnevenlig aftensmad på bordet. Læs med her, hvor vi giver dig tre simple tips til, hvad du også kan lave af spiselige lækkerier med pitabrødet.
Store som små elsker en god minipizza. Den gør det fantastisk godt i madpakken, men er også lækker til aftensmad eller frokost. Ja, faktisk kan man spise minipizza til stort set alle måltider!
Men hvor det er skønt at sætte tænderne i den færdige minipizza og kan være ganske sjovt at fylde pizzaen med lækre toppings, så er det knap så underholdende at lave selve pizzabunden. Men her kommer pitabrødet dig til undsætning! Glem alt om hævetid og udrulning, og brug i stedet dit pitabrød som bund for minipizzaen.
Det er ganske enkelt: Tag dit pitabrød og halvér det, så du har to flade, runde skiver pitabrød. Nu kommer du tomatsovs og topping på pitabrødsskiven, præcis som du ville gøre med den udrullede pizzadej. Smart, ikke?