Vores bedste cocktails og mocktails

09. december, 2019

Til festlige lejligheder bliver der ofte serveret drinks – eller cocktails som nogle kalder dem. De seneste år, er der dog en anden form for drinks, der vinder mere og mere frem: Mocktails. 

Hvad er mocktails, spørger du måske? Mocktails er lækre, velsmagende cocktails helt uden alkohol. Denne form for drinks er derfor ideelle til fester som fx nytårsaften, hvor der ofte er en eller flere, der må melde sig som chauffør eller bare gerne vil undgå alkohol.

Vi har samlet alle vores yndlingsopskrifter på både cocktails og mocktails, så det er bare om at kaste sig over drinkmikseren og invitere gæster over – selv på en mandag. 

Hvis du har fundet en cocktail, du gerne vil dykke ned i, kan den ofte nemt blive lavet til en mocktail ved at servere drinken uden at blande alkohol i. Dog fungerer det bedst at forvandle cocktailen til en mocktail hvis cocktailen fra start indeholder mere end to ingredienser. En 'Gin & Tonic' uden gin vil fx blive en smule kedelig, hvorimod det er nemmere at udelade tequila i en 'Strawberry Margarita'.