Sommercocktail med gin og stikkelsbær

De syrlige stikkelsbær går godt i spænd med den rene smag i ginnen. Server sommercocktailen som en aperitif på en lun sommeraften.

Sådan gør du

  • 1 Bland vand og sukker i en kasserolle. Kog blandingen igennem i 3-4 minutter, til alt sukkeret er opløst.
  • 2 Kom stikkelsbærrene i en blender (eller brug en stavblender), og hæld lagen over. Blend til en ensartet konsistens. Hæld pureen i en finmasket sigte, så saften løber fra.
  • 3 Lad pureen køle helt af, og sæt imens 4 longdrink- eller champagneglas i fryseren.
  • 4 Hæld isterninger i de afkølede glas, og bland i hvert glas 2 spsk. stikkelsbærpure, 1 ½ spsk. gin og 1 spsk. citronsaft, top af med danskvand efter smag.
  • {{recipeDoneText}} Sommercocktail med gin og stikkelsbær

Tip

Lav en alkoholfri version uden gin.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier