En knasende sprød skal, et cremet indre og en rund og mild smag af fløde, asparges og hønsekød. Mums! Vi taler selvfølgelig om tarteletter, den hyggelige spise, der er elsket af store som små, unge som gamle.
Det der gør tarteletten til et hit, er kombinationen af den gode smag af hønsekød, sprøde butterdejsskaller, cremet, opbagt flødesovs og dejlige friske asparges. Alle sanser bliver med andre ord sat i spil, og det er lige præcis sådan vi bedst kan lide det.
Når man er vild med en ret, er nogle af den holdning, at man absolut ikke må pille ved originalopskriften. Andre synes det er helt fantastisk at kunne nyde retten på et væld af forskellige måder. I opskriftsamlingen her, finder du både de gode klassikere ‒ men der er også noget til dig, der gerne vil ha' tarteletter med et twist.
Vi har samlet vores yndlingsopskrifter på tarteletter til dig lige her - så vælger du bare, om du skal prøve den klassiske med høns i asparges eller måske den med kylling og svampe.