Tema

Bliv ferm til fisk på grillen

Hiv fisken i land, nu skal der grilles friske lækkerier fra havet! 

Der er ikke noget som et saftigt stykke frisk fisk fra grillen. Smagen af grill tilfører nemlig noget helt særligt til det sarte stykke kød. Her på siden giver vi dig skønne opskrifter til fisken på grillen. Vi krydrer også med tips og tricks, der gør din fisk til en ganske særlig smagoplevelse. 

Hiv vores opskrifter og (uundværlige) tips i land her

Fisk skal dufte dejligt af hav og være friskt at se på i farven. Husk, fisk elsker alle krydderurter. Krydr derfor godt lige inden servering.

Laks og torsk kan med fordel steges på skindsiden. Tør dit stykke fisk, krydr det godt og steg det hårdt på skindsiden i et par minutter. Vend derefter.

Laks, ørred, torsk, multe og makrel er velegnet til grill.

Friske krydderurter som fx basilikum, persille, dild, timian og rosmarin er gode til grill. Det fungerer altid bedst, hvis du kommer krydderurterne på fisken i øjeblikket inden, du skal servere.