Lækre frokostidéer til hjemmekontoret

23. marts, 2020

Rigtig mange af os indtager til daglig frokosten i kantinen på arbejdet. Men hvad gør man, når arbejdspladsen pludselig er flyttet hjem i stuen, og man efter ti dage virkelig savner det sociale liv omkring frokosten og er ved at være godt træt af rugbrødsmadder med leverpostej eller spegepølse?    

... se med her, hvor vi serverer indbydende opskrifter, der gør frokosten til et højdepunkt. 

Spis frokost sammen

Når man arbejder hjemmefra, holder man ofte ikke de små sociale pauser, man tager på kontoret – den lille hyggesludder ved kaffemaskinen, den lette privatsnak før og efter møder og naturligvis den afslappede samtale med kollegerne over frokosten. Så har du mulighed for det, så hold frokostpausen sammen med dem, du er sammen med derhjemme eller aftal fællesspisning på skype med dine kolleger. 

Gør frokosten til et lille højdepunkt

Ligesom frokostpausen på arbejdet kan være noget, vi ser frem til, kan den også sagtens være det derhjemme. Og selvom du skal lave den selv, behøver det hverken være svært eller kedeligt. Vi har samlet 16 lette og lækre frokostideer til dig, som ikke tager meget længere tid at lave end 3 flade med makrel. 

Du finder både kolde eller lun frokostretter. Vi serverer også sprøde opskrifter på sandwich, der med garanti er hit hos både børn og voksne på hjemmekontoret.