Rugbrødssandwich med karryæggesalat

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Æggene koges til de er hårdkogte, pilles, afkøles og skæres i små stykker.
  • 3 Græsk yoghurt røres med mayonnaise og dijonsennep og krydres med karry, salt og peber.
  • 4 De hakkede æg røres i karrydressingen.
  • 5 Skyl og pluk salaten og læg lidt af det på 1 skive rugbrød sammen med en skefuld æggesalat, karse og tomater.
  • 6 Læg 1 skive rugbrød oven på fyldet og pres brødet let sammen.
  • 7 Skær rugbrødet over i 2 trekanter, så du til sidst har 8 sandwich-trekanter.
  • {{recipeDoneText}} Rugbrødssandwich med karryæggesalat

Tip

Pak evt. æggesalaten for sig i en lille boks med låg, og rugbrød, karse og tomater ved siden af i en anden lille boks. Så kan børnene selv smøre og komponere deres rugbrøds-sandwich.

Æggesalaten kan sagtens holde sig en dag i køleskabet. Lav den evt. om aftenen, så den er klar, når du skal smøre din sandwich næste morgen.

Opskriften er udviklet af