Rengøring af grillpande opskrifter
Grillede rispapirs- »halvmåner« med krydret lam, ost og friske urter
Grillspyd med marineret svinekød og grøntsager
30 min.
Ribs med grillet græskar og spidskålssalat
30 min.
Grillet svinekotelet med grøntsager og sennepsdressing
30 min.
Grillede oksepølser med hjemmelavet tomatsalsa
20 min.
Grillet ribeye med rabarber, kartofler og bacon
30 min.
Rugbrødstoast med brie og blåbær
Grillet kanin med grøntsager og nem aioli
Rullepølse
3 t, 30 min.
Rødvinsmarinerede kebabs med bulgursalat
1 t
Ribbenssteg med rødkål - til frokost
1 t, 45 min.
Paprikaschnitzler med peperonata
30 min.
Grillstegte sauté-skiver med salat af peberfrugt og frisk koriander
30 min.
Gammeldags revelsben med hvidkålssalat - børnevenlig fremgangsmåde
2 t
Gammeldags revelsben med hvidkålssalat
2 t
Stegte svinekoteletter med nye urtekartofler
Burger med gedeost fra Knuthenlund
Peberbøf med urtemos af nye kartofler og agurk og jordbærsalat
Grillede bananasplit de luxe
Grillet tun og spaghetti med ramsløgspesto
Grillet lammekølle med grøntsager og persilleolie
Sommersandwich med kalkun og krydret mayonnaise