Madklub paa vejen opskrifter
Meyers julekage
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Spicy kyllingevinger med cous cous salat
30 min.
Samosaer med karry og kartoffelfyld
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Tykstegsbøf med squash og bær
20 min.
Laks med birkes, blomkål og mangosalat
30 min.
Juleand med æbler og svesker
6 t, 40 min.
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Nachos af æbler med chokolade og peanutbutter
10 min.
Madpakke med pirogger og pizzamuffins
1 t, 30 min.
Sandwich med bacon og banan
10 min.
Den ultimative hot 'n' smokey-sauce
30 min.
Frisk pasta med tomat og chorizo
20 min.
Cassoulet af lammemørbrad
20 min.
Rullesteg med æbler og svesker
1 t, 15 min.
Grillede østers
30 min.
Helstegt oksefilet med gratinerede kartofler og grønt
Koldhævet speltbrød med græskarkerner, 3 stk.
Tapas - 3 forskellige opskrifter
1 t, 30 min.
Lammekoteletter med rosmarin og grønne asparges
45 min.
Brun sovs
10 min.