Mad p opskrifter
Salat med grillet æble og gedeostebrød
40 min.
Rødbedepizza med rosenkål, kørvel og Vesterhavsost
1 t
Rødbeder med pære, za’atar og vinaigrette
50 min.
Salat med hindbær, rødbede og valnødder
Paneret kylling med parmesan, citroncreme, spinat og pasta
30 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips
Bagt græskar med risotto og torsk
Cremet svampetoast
Tarteletter med kylling og asparges
30 min.
Grønkålssalat med æbler
Kraniekage
Kålcarbonara
Bacon-øl kål
20 min.
Zombietærte med bær
1 t, 30 min.
Pasta med grønkål, chili og parmesan
Svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Spicy græskarsuppe med råmarineret fennikel
Pink rodfrugtcreme med smørristede Ingrid ærter
45 min.
Græskarmuffins med blåbær
1 t
Boller i karry med hakket kalve- og svinekød
45 min.
Sushiris
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Rugkugler med nødder og tørret frugt