Frysning af torskerogn opskrifter
Paneret torskerogn med dildmayo
Sprøde, indbagte grøntsager med torskerogn
45 min.
Torskerogn med kål
15 min.
Stegt spejlæg med torskerogn
15 min.
Torskerogn med bagt kartoffel
40 min.
3 slags torskerognmadder
10 min.
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Yoghurtis med mango, lys rom og ristet kokos (4 små isdesserter)
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Jordbærflødeis med Pernod
4 t
Agurkeis med mynte og gin
15 min.
Blåbær-slush med portvin (4 små slush-ice)
Jordbæris med vodka og basilikum (4 små skarpe)
6 t
Frozen Irish Coffee med flødetop (4 ”kopper”)
6 t
Champagneis med hyldeblomst (4 små velkomst-is)
4 t
Kogt torskerogn
10 min.
Græsk torskerognsalat
30 min.
Fransk fisketerrine
40 min.
Torskerognssalat
15 min.
Pepperonifrikadeller med kanel
45 min.
Torskerognsalat med peberfrugt
Børnevenlige og fryseegnede kanelsnegle
20 min.
Rugbrød med torskerogn
Rugbrød med laks