Græsk torskerognsalat
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom franskbrødsskiverne i lidt vand og lad dem trække et kvarter.
  • 2 Pres dem fri for vand.
  • 3 Tag skindet af torskerognen.
  • 4 Blend rognen sammen med brødet, de kogte, pillede kartofler og saften fra citronerne.
  • 5 Rør løget i og tilsæt olien lidt ad gangen til konsistensen er blød.
  • 6 Smag til med vineddike, salt og peber.
  • 7

    Servering:

    Kom salaten i en skål, og lad den stå koldt et par timer, før den serveres. Hakket persille og oliven serveres til, sammen med groft brød.
  • {{recipeDoneText}} Græsk torskerognsalat

Opskriften er udviklet af