Desserter coop opskrifter
Rødbededip med sprøde grøntsagsstænger
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Jordbærdessert med sprøde tvebakker
20 min.
Grillet medister med friske ærter og bagte løg
20 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillede koteletter med friske hindbær og svampe
20 min.
Grillet ribeye med ost og hvide asparges
20 min.
Grillet kylling med blommer og squash
20 min.
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Claus Holms kokkeskole: Sådan gør du panden ren
Claus Holms kokkeskole: Sådan skærer du nemt løg
Claus Holms kokkeskole: Sådan sliber du dine knive
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Hvidløgsbrød a la Holm
30 min.
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Agurksalat a la Holm
2 t
Sprødt brød med cheddar, sennep og mør lam
30 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.