Dessert i glas opskrifter
Jordbærdessert med sprøde tvebakker
20 min.
Claus Holms fastelavnsboller - med to slags kagecreme
35 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Nutella kage med mandelsplitter og banan
30 min.
Stegt banan med marcipan og dadler
10 min.
Bagt risengrød med kirsebær og butterdej
20 min.
Glaseret andebryst med søde kartofler og porrer
25 min.
Claus Holms julekringle
20 min.
Claus Holms flæskestegssandwich
20 min.
Æbleskiver med nougatfyld
20 min.
Glaserede skorzonerødder med rød grønkål
15 min.
Pandekager med espresso-kokos creme og blåbær
15 min.
Tapas - 4x squash
25 min.
Grillet butterdej med friske bær og yoghurt
20 min.
Frugtsalat med frisk yoghurtdressing
30 min.
Særlig koldskål med hindbær og smørstegte kammerjunker
15 min.
Jordbær- og rabarbergrød med kokostopping
1 t
Jordbærdessert med fløde og passionsfrugt
15 min.
Fastelavnsboller af butterdej med flødeskum
40 min.
Panderet med kartofler, selleri og øl
35 min.
Sprøde marengs med flamberede svesker, nødder og friske bær
20 min.
Glaserede andehjerter med sprød salat
30 min.
Sprød butterdej med jordbær og creme fraiche
20 min.