Dessert i glas opskrifter
Græskar candy
15 min.
Pandekager med figner og kokos
30 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Jordbærdessert med sprøde tvebakker
20 min.
Claus Holms risalamande
3 t
Pandekager med bananer og kokos
20 min.
Særlig koldskål med hindbær og smørstegte kammerjunker
15 min.
Claus Holms brunede kartofler med hasselnødder og honning
15 min.
Nytårsdessert
15 min.
Claus Holms risengrød med kanel, kardemomme eller lakrids
45 min.
Chokoladefondant med blødende hjerte
1 t, 30 min.
Lyntrifli
10 min.
Rabarberkompot
Muffins med rabarber og mandler
Holms klejner
1 t
Hurtig gullasch på panden
30 min.
Rødløgsrelish med rabarber
30 min.
Rabarbertærte med marcipan
Kanelstjernebrød med lækker remonce
Syltede rabarber med vanilje
Panderet med kartofler, selleri og øl
35 min.
Arme riddere - opskrift på french toast til morgenmaden
Sprøde marengs med flamberede svesker, nødder og friske bær
20 min.