Dessert i glas opskrifter

Græskar candy

15 min.

Pandekager med figner og kokos

30 min.

Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder

2 t

Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip

40 min.

Jordbærdessert med sprøde tvebakker

20 min.

Claus Holms risalamande

3 t

Pandekager med bananer og kokos

20 min.

Særlig koldskål med hindbær og smørstegte kammerjunker

15 min.

Claus Holms brunede kartofler med hasselnødder og honning

15 min.

Nytårsdessert

15 min.

Claus Holms risengrød med kanel, kardemomme eller lakrids

45 min.

Chokoladefondant med blødende hjerte

1 t, 30 min.

Lyntrifli

10 min.

Rabarberkompot

Muffins med rabarber og mandler

Holms klejner

1 t

Hurtig gullasch på panden

30 min.

Rødløgsrelish med rabarber

30 min.

Rabarbertærte med marcipan

Kanelstjernebrød med lækker remonce

Syltede rabarber med vanilje

Panderet med kartofler, selleri og øl

35 min.

Arme riddere - opskrift på french toast til morgenmaden

Sprøde marengs med flamberede svesker, nødder og friske bær

20 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Sådan handler du på Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Holdbarhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495