Bruscetta med frisk mozzarella, tomater og pinjekerner opskrifter
Kyllingelår med kokos og bønner
35 min.
Salat a la Nicoise
20 min.
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Rødgrød med fløde
Grøntsagspakker
Nem asparges-suppe
30 min.
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Sild med tomat og chili
10 min.
Kærnemælkscreme med jordbær og kanelcrunch
kylling i kokos-chili sauce
Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Bankekød med groft grønt
Økologiske syltede kardemomme-figner med hytteost
Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte
1 t, 10 min.
Grillmedister med peberfrugt, mozzarella og bacon
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Ossobuco med rodfrugtmos
Mexicansk taco-fyld med tomatrelish
30 min.
Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé
1 t
Lasagne med kylling
1 t, 30 min.
Kyllingelasagne med grøn salat
40 min.
Tournedos
30 min.
Lam i appelsin-dadel sauce med cous cous
3 t
Lammekølle med oste- og persillepasta
40 min.