Bitz og holm opskrifter
Stegte beder med yoghurtdressing
30 min.
Claus Holms lasagne med jordskokker, gulerødder og peberfrugt
Jordbær- og rabarbergrød med kokostopping
1 t
Ovnbagt savoykål marineret i vinaigrette
30 min.
Stegt appelsinsalat med palmekål og valnødder
15 min.
Bagte kartofler med fyld
1 t, 15 min.
Sprøde fyldte butterdejspakker med gedeost
30 min.
Steak med syrlig salat og aioli
30 min.
Croque Monsieurs abrikostærte
Hakkebøf med porrer, rødkål og perlespelt
35 min.
Hakkebøf med aspargeskartofler og bær
30 min.
Mexi spætte
30 min.
Brunch med blåbærtrifli, avocado og muffins
45 min.
Tomat Cassoulet
30 min.
Lammerack med friske krydderurter og svampesauce
40 min.
Claus Holm: Spaghetti bolognaise
30 min.
Thailandsk karrypasta
30 min.
Hurtig oksekødstærte
30 min.
Lynstegt oksefilet med hvidløg- citron og soya
Wok med rejer, spidskål og squash
30 min.
Hakket oksekød på en bund af stegte auberginer
20 min.
Veggi juleret
35 min.
Røget Laks
15 min.
Porre med frisk persillecreme og appelsin
20 min.