Sprængt andebryst på spyd

Har du aldrig prøvet sprængt andebryst, er det nu du skal slå til. Det er nemt, køleskabet gør hele arbejdet, og det smager af en million. Det sprængte kød pensles med honning og serveres som spyd.

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i mundrette stykker.
  • 2 Bland salt og sukker i en skål, og gnid kød og svær med blandingen. Lad det trække i 12 timer i køleskabet.
  • 3 Kom svesker og vand i en skål, og lad også dem trækkei 12 timer.
  • 4 Sæt kød, svesker og løg på spyd, og gennemsteg dem i olie på en pande. Til sidst pensles en blanding af honning, balsamico og vand på spyddene.
  • 5 Kog risen efter anvisning.
  • 6 Skær gulerødderne i lange stave, og steg dem møre på en pande.
  • 7 Server spyddene på en bund af ris, gulerødder og et drys forårsløg. 
  • Velbekomme! Sprængt andebryst på spyd

Opskriften er udviklet af