Tema

Abemad

Abemad, nogle vil nok også kalde det frugtsalat, er en dejlig dessert, der hos de fleste nok vækker søde barndomsminder. En klassisk portion abemad består af frisk frugt (alle dine yndlings af slagsen) med en blød og fyldig vaniljecreme - og selvfølgelig toppet med hakket chokolade. Råcremen forvandler frugtstykkerne til en sød dessert, der er svær ikke at elske. 

Abemad er en dejlig dessert, du kan nyde året rundt. Du kan nemt skifte frugterne i abemaden ud efter, hvad der er i sæson. Om vinteren smager abemad fx dejligt med mandariner og klementiner, og om sommeren kan friske jordbær gøre underværker i desserten. Abemad kan du også nyde til hver en lejlighed. Hvad end det er en almindelig aften, du har lyst til at forsøde, til en hyggelig fødselsdag, som festligt indsalg til middagen eller som følgesvend til grillmiddagen på terrassen med gode venner. Abemad er altid et hit! 

Her på siden finder du vores bedster abemad opskrifter. Her er både den klassiske abemad med råcreme, men vi har også opskrifter, der har fået et velsmagende pift - og som gør din tallerken med abemad endnu mere indbydende.