Grillet abemad med råcreme

Emma Martiny
Abemad er en rigtig klassiker! Giv desserten et sommer-twist ved at grille frugten på spyd, og servér den som den perfekte afslutning på grillmiddagen.

Sådan gør du

  • 1

    Frugtspyd

    Skær frugter og bær i mundrette stykker, og sæt dem på træspyd. 
  • 2 Grill spyddene, og vend ofte, til frugterne får flotte grillstriber. 
  • 3 Smelt chokoladen over et vandbad, og dryp den over de grillede frugtspyd.
  • 4

    Råcreme

    Til råcremen skal du bruge to skåle. Pisk først fløden til flødeskum i den ene skål, og pisk derefter ægge- blommer, vaniljekorn og honning til en æggesnaps i den anden. 
  • 5 Vend forsigtigt æggesnapsen i flødeskummet, så du får en ensartet og luftig råcreme.
  • 6 Server frugtspydene med råcreme.
  • {{recipeDoneText}} Grillet abemad med råcreme

Opskriften er udviklet af