Oksehak og spidsk��l opskrifter
Emma Martiny
Kyllingesandwich med vafler, honning- og dijondressing
30 min.
Emma Martiny
Shakshuka - bagte æg i tomatsovs
30 min.
Glaserede kastanjer
30 min.
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
15 min.
Abrikoskoldskål med ”tvebakker” og lakrids
30 min.
Madbrød med havsalt
Sådan koges krebs
Tzatziki
10 min.
Colaglaserede kinder, karamelliseret tomatgelé og peber nougatine
1 t, 45 min.
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Rødbedeben og kartoffelmos med peberrod
1 t, 15 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Min mors "pork pie"
3 t, 30 min.
Jomfruhummer consommé med svineskank, ravioli og selleriskum
7 t
Hvidvinssylte med oliven og rødbederelish
2 t, 30 min.
Grillstegt skinke af pattegris, kartofler feuilletes, franske ærter og spidskål med kørvelsalat
3 t
Leverpostej med rodfrugter
1 t, 40 min.
Linsesuppe med æble
Roulade med sommerbær
Tortilla med squash, løg og kartofler
Jordbær-rabarbersaft