Spidskål i karry med hakket oksekød

En af den slags retter, det er godt at have på repertoiret, når det skal gå lidt tjept i hverdagen.

Sådan gør du

  • 1 Svits kød og karry i olien ved høj varme.
  • 2 Tilsæt løg i tynde strimler, finthakket hvidløg og chili, friskrevet ingefær, stødt spidskommen og vand.
  • 3 Kog ved svag varme under låg i 15 minutter.
  • 4 Snit spidskålen i brede strimler og kog den med i gryden i 10 minutter under låg ved svag varme.
  • 5 Hak spinaten groft, kom den i gryden og kog retten uden låg, til spinaten er faldet sammen.
  • 6

    Servering

    Smag til med salt og peber og server med kogte ris.
  • {{recipeDoneText}} Spidskål i karry med hakket oksekød

Tip

Du kan bruge ca. 1 kg snittet hvidkål i stedet for spidskål og spinat. Kom det i gryden sammen med de alle de andre ingredienser efter kødet er svitset. Uanset om du bruger spidskål eller hvidkål smager mangochutney godt til.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier