Mørbradgryde på grillen

Sådan gør du

  • 1 Skær svinemørbrad i medaljoner. 
  • 2 Læg svinemedaljonerne på grillen sammen med grillpølser, løg, champignoner og tykke skiver af bacon. Kom citronolie over både kød og grøntsager og lad det hele grille.  
  • 3 Lad svinemedaljonerne grille i 5 minutter, eller til de er gennemstegt. Bacon grilles i 2-3 minutter, løg i 5 minutter og svampene i et par minutter. 
  • 4 Hæld fløde i en gryde. 
  • 5 Kom citronsaft, røget paprika, sennep, flåede tomater, salt, peber, hakket hvidløg og stykker af forårsløg og tomater i gryden også. 
  • 6 Lad sovsen i gryden koge i fem minutters tid ved middelvarme og smag derefter til med salt og peber. 
  • 7 Når kødet og grøntsagerne på grillen er færdigstegt, tages de af og anrettes på en tallerken. Grillpølserne, bacon, løg og forårsløg skæres i mindre stykker, inden de anrettes på tallerkenen. 
  • 8 Hæld den lune sovs fra gryden over tallerkenen. 
  • 9 Afslut med frisk persille og friskkværnet peber. 
  • {{recipeDoneText}} Mørbradgryde på grillen

Opskriften er udviklet af