Lasagne med hvidkålssalat

Energiinformation

  • Energi 880 Kj
  • Fedt 26 %
  • Kulhydrat 55 %
  • Protein 19 %

Sådan gør du

  • 1

    Lasagne

    Opvarm en gryde, og steg løg og hvidløg i olie i ca. 5 min., til det er mørt. Løft løgene op af gryden, og rist kødet i 4-5 min., rør i det undervejs.
  • 2 Kom løgene tilbage i gryden, og tilsæt tomatpuré, hakkede flåede tomater, salt, peber, timian og oregano, og steg det hele ved jævn varme i nogle min. Hæld vand ved, og kog kødsaucen i 20 min. Krydr med ekstra salt og peber.
  • 3 Læg lasagnen sammen i et ildfast fad.Start med mornaysauce, så lasagneplader og kødsauce, fortsæt til alt er brugt, og afslut med lasagneplader og et lag mornaysauce.Drys med revet ost, og bag lasagnen i 45 min. ved 185°.
  • 4

    Hvidkålssalat

    Skær stokken af hvidkålen, og snit kålen i tynde strimler. Skræl gulerødderne, og skær dem i strimler. Bland kål, gulerod, appelsinsaft, citronsaft, rosiner og rucola sammen i en salatskål.  
  • 5

    Anretning

    Servér lasagnen med groft brød og hvidkålssalat.
  • {{recipeDoneText}} Lasagne med hvidkålssalat

Tip

Kødsaucen kan suppleres med en stor portion revne grøntsager, som fx 3 gulerødder og 1 stykke revet selleri.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier