Koteletter i fad med tomat og spinat

Koteletter i fad med tomat og spinat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 719 kcal
  • Fedtenergi 45 %
  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 200 grader. Hæld dåsetomaterne i en sigte, så en del af væden løber fra. 

  • 2

    Dup kødet tørt, krydr det med salt og peber, og brun det i olivenolie og smør på en pande, på begge sider, ved høj varme. Læg koteletterne i et ovnfast fad. 

  • 3

    Blend – med stavblender – de hakkede tomater med tomatpuré og piskefløde og smag til med salt og peber. Hæld tomatfløden over koteletterne og stil dem i ovnen i 45 minutter. 

  • 4

    Kog risene iflg. emballagens anvisning. 

  • 5

    Skyl og slyng spinaten tør. Gør forårsløgene i stand og skær dem i fine skiver. 

  • 6

    Anretning

    Når fadkoteletterne kommer ud af ovnen, anrettes de med frisk spinat og forårsløg. Og med risene ved siden af. Det vil ikke være al spinaten, der kan være i fadet, resten anrettes i en skål og ledsager retten.

  • Så er det spisetid! Koteletter i fad med tomat og spinat

Opskriften er udviklet af