Koteletter i fad med grønne linser

Sådan gør du

  • 1 Brun koteletterne af på panden. Krydr med salt og peber. Kom derefter skiver af aubergine på panden og lad også dem brune af. 
  • 2 Vend grønne linser i en skål med hytteost, salt, peber, limesaft, snack peber og persille.  
  • 3 Når koteletterne og stykkerne af aubergine er brunet af lægges de i et ildfast fad med lidt tørret rosmarin. 
  • 4 Brun svampe, løg og gulerødder af på panden med flåede tomater og æblemost. 
  • 5 Hæld det sammenkogte fra panden over koteletterne i det ildfaste fad og sæt det i ovnen i ca. 15 minutter ved 180 grader. 
  • 6 Server koteletterne med salaten af hytteost og grønne linser. 
  • {{recipeDoneText}} Koteletter i fad med grønne linser

Opskriften er udviklet af