Klassisk: Lasagne

Sådan gør du

  • 1

    Kødsovs

    Rist kødet af i olie på panden. Krydr med paprika, oregano og salt og peber.
  • 2 Tilsæt også hakket løg, pebefrugt, champignon, hvidløg og frisk tomat. Rist det godt af på panden. Tilsæt til sidst flåede tomater på panden. 
  • 3

    Bechamelsovs

    Varm smør op i en gryde. Tilsæt mel og rør godt rundt i gryden, så smør og mel bliver en lille melbolle. Tilsæt derefter lidt mælk ad gangen, imens du rører i gryden. Sørg for at lade sovsen koge godt igennem, så alle melklumper - og smag forsvinder. Krydr godt med salt, peber og evt. lidt muskatnød. Du kan også tilsætte revet mozzarella. 
  • 4 Læg lasagneplader i et ovnfastfad. Fordel dernæst din kødsovs udover pladerne. Tilsæt revet mozzarellaost, bechamel og flåede tomater. Forsæt med endnu et lag lasagneplader, kødsovs og ost. 
  • {{recipeDoneText}} Klassisk: Lasagne

Opskriften er udviklet af