Tema

De bedste tips til et smagfuldt forår

Her på siden finder du al den inspiration samt gode tips og tricks, du skal bruge til at gøre dit forår smagfuldt. Så kan de lysere tider altså bare komme an. Vi står i hvert fald klar i køkkenet til at tage imod årstidens bedste råvarer - og glæder os til at trylle med dem i køkkenet. Du kan gøre det samme. Lad dig bare inspirere her på siden. God fornøjelse og velbekomme!

Nyd smagfuld fisk fra grillen

Frisk fisk skal dufte dejligt af hav og være frisk at se på i farven. Husk, at fisk elsker alle krydderurter. Krydr derfor gerne godt lige inden servering.

Laks og torsk kan med fordel steges på skindsiden. Tør dit stykke fisk, krydr det godt og steg det hårdt på skindsiden i et par minutter. Vend derefter.

Sådan får du smagfuld kylling

En hel kylling kan deles i lår, underlår, inderfilet, bryst og vinger. Du kan altid fryse det kylling, du har i overskud. Sprødt kyllingeskind er fantastisk som topping på fx hjemmelavet hønsesalat. Du kan tage skindet af, lægge det i pres mellem to plader og derefter givet det ca. 15 minutter i ovnen ved 160 grader. Måske skindet skal have lidt mere. Det afhænger af din ovns varme. Hold derfor øjet med skindet. God fornøjelse!