Madplan uge 34 opskrifter
Ovnbagt torsk med parmaskinke og sprød rødbedesalat
30 min.
Syltede cherrytomater
1 t, 30 min.
Langtidshævede speltboller
6 t, 35 min.
Klassiske frikadeller
45 min.
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Bøf bearnaise med triple kogte pommes frites og grønne bønner
1 t
Havregrød med æble og solbær
Sataysticks - marineret svinekød med peanut-sauce
1 t, 30 min.
Ribbenssteg med rødkål - som middagsret
1 t, 30 min.
Vinfrugter, Hodde Kristian & rødvin
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Stonemuse
Nudler to-go med grøntsager
10 min.
Agurkeis med mynte og gin
15 min.
Mandelsmåkager
Yoghurtis med mango, lys rom og ristet kokos (4 små isdesserter)
Nøddesteg med kartoffelmos og julekål (kok Bent J. Megzari Andreasen)
1 t, 30 min.
Chilidip
Jordbærflødeis med Pernod
4 t
Champagneis med hyldeblomst (4 små velkomst-is)
4 t
Jordbæris med vodka og basilikum (4 små skarpe)
6 t
Julekage med nødder og appelsin
Frozen Irish Coffee med flødetop (4 ”kopper”)
6 t
Blåbær-slush med portvin (4 små slush-ice)