Madplan uge 34 opskrifter
Langtidshævede speltboller
6 t, 35 min.
Sataysticks - marineret svinekød med peanut-sauce
1 t, 30 min.
Squashkage med valnødder
50 min.
Nudler to-go med grøntsager
10 min.
Kisir - tyrkisk bulgursalat
30 min.
Ovnbagt torsk med parmaskinke og sprød rødbedesalat
30 min.
Chilidip
Jordbæris med vodka og basilikum (4 små skarpe)
6 t
Jordbærflødeis med Pernod
4 t
Agurkeis med mynte og gin
15 min.
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Yoghurtis med mango, lys rom og ristet kokos (4 små isdesserter)
Frozen Irish Coffee med flødetop (4 ”kopper”)
6 t
Blåbær-slush med portvin (4 små slush-ice)
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Champagneis med hyldeblomst (4 små velkomst-is)
4 t
Mandelsmåkager
Julekage med nødder og appelsin
Jordnøddesauce
15 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Ribbenssteg med rødkål - som middagsret
1 t, 30 min.
Nøddesteg med kartoffelmos og julekål (kok Bent J. Megzari Andreasen)
1 t, 30 min.
Vinfrugter, Hodde Kristian & rødvin
Syltede cherrytomater
1 t, 30 min.