Belle boskoop opskrifter
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Skyrcreme med fløde og Pære Belle Helene
30 min.
Citron og kardemommesyltede pærer
Juleand med æbler og svesker
6 t, 40 min.
Pæretærte med marcipan og chokoladeskum
2 t, 30 min.
Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Skinkeschnitzler med æble-jordskokkompot
30 min.
Rødkålsglaserede svinekoteletter med crepinet af skank
3 t, 30 min.
Grøn gris med salvie
1 t, 30 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Engelsk steg af skinkeculotte
1 t, 15 min.
Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke
30 min.
Æbleflæsk af svinebryst, kogestykke
1 t
Æblekage med rosmarinflødeskum
Æblegrød med frossen calvados
Grov æblekompot med ingefær
Æbleflæsk med øl og hyben
Æbleflæsk med løg, æbler og groft rugbrød
Pære Belle Helene med marengs