Sauté-skiver med pasta, svampe og rucolasalat

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen.
  • 2 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Varm olien på en pande ved kraftig varme.
  • 5 Læg skiverne på panden.
  • 6 Vend dem straks.
  • 7 Tag kødet af panden og læg det på en tallerken.
  • 8 Hold kødet lunt. Hak løg og hvidløg fint og rist dem på panden i 2 minutter sammen med chili i strimler og svampe skåret i stykker.
  • 9 Tilsæt salt og peber.Hæld vandet fra den kogte pasta og vend pastaen, med den kogende bouillon, kød, svampe, rucolasalat og oregano.
  • 10 Smag til med salt og peber. Servér straks, mens pastaen er rygende varm.
  • {{recipeDoneText}} Sauté-skiver med pasta, svampe og rucolasalat

Opskriften er udviklet af