Hjælp

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden, gennemgår vi her mulige forklaringer.

Browser

Coop Opskrifter kører bedst i en moderne browser. F.eks. Chrome (v. 70+), Firefox (v. 60+), Microsoft Edge (v. 40+), Safari og Internet Explorer 11. Vi kan desværre ikke garantere, at siden fungerer i ældre systemer. Der kan desuden være en sikkerhedsrisiko forbundet med benyttelse af en ældre browser, så vi anbefaler at softwaren holdes opdateret. 

Browser-relaterede fejl vil som regel komme til udtryk i form af elementer der overlapper, fejlplaceres, fejlskaleres eller på anden måde fremstår mystisk. Det kan også være elementer, eller dele af hjemmesiden, som er forsvundet. Disse fejl skader ikke din computer eller telefon, men kan gøre hjemmesiden ubrugelig.

Tjek din browser-version her (eksternt link)

"Siden findes ikke"

Denne fejlbesked indikerer at indholdet ikke længere er tilgængeligt. Det kan ske, hvis en side af den ene eller anden grund fjernes eller afpubliceres, f.eks. i forbindelse med tidsbegrænsede kampagner, konkurrencer eller lignende. Det kan også skyldes systemiske eller menneskelige fejl ifbm. indtastning af linksadresser.

Siden virker ikke 

Oplever du at dele af - eller hele - hjemmesiden stopper med at fungere, og der vises en fejlbesked eller ingen besked overhovedet, kan der være tale om en serverfejl. Vi monitorerer hjemmesidens server hele døgnet og bestræber os altid på en hurtig løsning, hvis uheldet er ude.