Quiche med salat og parmesan

Sådan gør du

  • 1 Tilbered tærtedejen, læg den i formen og lad den hvile koldt 1-2 timer.
  • 2 Forbag bunden 15 min. ved 200° på midterste ovnrille.
  • 3 Skyl salathovederne og skær den nederste del af stokken.
  • 4 Skær salaten i halve eller kvarte.
  • 5 Varm olien i en sauterpande og steg salaten et par min., til den har afgivet lidt væde.
  • 6 Krydr med salt, peber og balsamico og tag panden fra varmen.Læg salaten i tærteformen.
  • 7 Riv parmesanen og drys den over.
  • 8 Pisk æg og mælk sammen med lidt salt og peber og hæld det over.Bag tærten ca. 25 min. ved 200° på midterrillen, til æggemassen er gylden.
  • {{recipeDoneText}} Quiche med salat og parmesan

Opskriften er udviklet af