Sådan gør du

  • 1 45-50 stk.
  • 2 Dejen æltes sammen, pakkes i film og lægges i køleskab i mindst 30 minutter og højst 1 døgn.
  • 3 Kødet skæres i små tern og smages til med ristede løg i små tern, tomat og chili i tern, salt og peber.
  • 4 Dejen udrulles så tyndt som muligt og skæres i tern på 5x5 cm. ½ tsk.
  • 5 Fyld kommes på hvert stykke, som lukkes ved at folde hjørnerne mod midten.
  • 6 De små pakker raviolier tørres i ovnen ved 150 grader i ca. 15 minutter.
  • 7 Gem dem i køleskab og kog dem i letsaltet vand i ca. 10 minutter lige før servering.
  • 8 Sumac og olie blandes.ognbsp;Raviolierne serveres i en skål med sumac-olie omkring.
  • {{recipeDoneText}} Manti

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier