Kylling i indisk karrymasala med mynteraita, peanuts og naanbrød

Energiinformation

  • Energi 2137 kJ
  • Energi 509 kcal
  • Protein 31 g
  • Fedt 34 g
  • kulhydrat 20 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1

    Skræl og pil løg og hvidløg og hak det groft. Kom løg, hvidløg, tandoori-marsala og yoghurt i en blender og blend det godt sammen. Kom blandingen i en skål og rør det sammen med kokosmel. Smag til med salt. Læg kyllingen i marinaden i mindst 2 timer eller natten over før det skal tilberedes. Bag kyllingen i forvarmet ovn ved 200° i 45-50 minutter. Rør yoghurt op sammen med finthakket agurk og olivenolie. Hak mynte og vend det deri. Anret den bagte tandoori kylling med raita, peanuts, lune naanbrød og evt. kogte basmati ris.

    Tip: Marinaden er også god til skaldyr, gris og lam

  • {{recipeDoneText}} Kylling i indisk karrymasala med mynteraita, peanuts og naanbrød

Opskriften er udviklet af