Kela Kofta - Indiske kødboller med banan

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Bland alle ingredienser i farsen og form 20 stk. kødboller.
  • 2 Svits bananer, sennepsfrø, chili, laurbærblade og Tandoori Krydderi i olie i nogle minutter.
  • 3 Strø hvedemel over under omrøring.
  • 4 Tilsæt kødbouillon, flåede tomater og yoghurt.
  • 5 Lad det koge sammen.
  • 6 Smag til med salt og sukker.
  • 7 Læg kødbollerne i og lad det hele småkoge ved lav varme i 5-7 minutter.
  • Så er det spisetid! Kela Kofta - Indiske kødboller med banan

Tip

Serveres med ris og mango chutney. 

Opskriften er udviklet af