Kartoffel-sellerigratin med muskat

Sådan gør du

  • 1 Skræl selleri og kartofler, del sellerien et par gange og snit begge dele i papirtynde skiver.
  • 2 Læg kartoffel- og selleriskiver lagvis i en bradepande af metal (35 x 25 cm) beklædt med bagepapir.
  • 3 Drys salt, peber, muskatnød og ost mellem lagene.
  • 4 Rør fløden med knust hvidløg, hæld den over, og sæt bradepanden i ovnen ved 200°, 40 – 50 minutter til både kartofler og selleri er møre.
  • 5 Afkøl gratinen en smule og skær den i passende stykker ved serveringen.
  • {{recipeDoneText}} Kartoffel-sellerigratin med muskat

Tip

Læg tynde skiver chorizo med kartoffel- og selleriskiverne, så bliver det et fantastisk måltid, f.eks med salat og brød. Gratinen er godt tilbehør til fugl, fisk og de fleste slags kød.

Opskriften er udviklet af