Kartoffel-bønnesalat med urtemarineret kyllingefilet

Sådan gør du

  • 1

    Bønner nippes og skylles. Herefter koges bønnerne i rigeligt letsaltet vand i 4 - 5 min. Afkøles under rindende koldt vand, så de bevarer farven. Forårsløgene trimmes og snittes fint. Kartoflerne skæres evt. igennem 1 eller 2 gange.

  • 2

    Salaten skylles grundigt og plukkes groft. Cherrytomaterne skylles og halveres.

  • 3 Inderfileten varmes i 8 min. i ovnen ved 225° og skæres i små mundrette stykker.
  • 4 Ingredienserne til salaten blandes i en stor skål.
  • 5

    Sennep røres med olie i en tynd stråle til mayonnaisekonsistens. Eddike tilsættes, og dressingen smages til med salt og peber.

  • 6

    Konsistensen kan evt. justeres med lidt vand, hvis den er for tyk. Dressingen hældes over salaten, der anrettes med hårdkogte æg i både og evt. et grønt drys.

  • {{recipeDoneText}} Kartoffel-bønnesalat med urtemarineret kyllingefilet

Opskriften er udviklet af