Oyako-don risret med kylling og æg

Oyako-don risret med kylling og æg

"Retten hedder Oyako-don og er en traditional japansk comfort food. Det er nemt, simpelt, hurtigt og lækkert, og jeg er sikker på, dine børn vil elske det. Vi elsker i hvert fald Oyako-don!"

- Yuki, Japan (opskriftforfatter)

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Læg de tørrede svampe i blød i vand.  
  • 2 Tilsæt sojasauce, mirin, sukker og salt, skær kylling i mundrette stykker og skær løget i skiver.  
  • 3 Hæld sojablandingen over i en gryde eller pande med låg og bring i kog ved medium varme.  
  • 4 Tilsæt kylling og løg, læg låg på og lad det simre, til det er gennemstegt.  
  • 5 Pisk æg i en skål, tilsæt det til gryden eller panden og tag den derefter af varmen.
  • 6 Lad låget på og fjern det først, når ægget er tilberedt. Ta-da! Servér med kogt ris.
  • {{recipeDoneText}} Oyako-don risret med kylling og æg

Opskriften er udviklet af