Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skær kødet i store tern.
  • 2 Dup dem tørre og brun dem holdvis i gryden i 2-3 spsk. olie.
  • 3 Tag kødet op.
  • 4 Rens grønsagerne og skær dem i skiver.
  • 5 Svits grønsagerne i resten af olien 5-6 min.
  • 6 Kom kødet tilbage i gryden sammen med tomater, rødvin, salt, peber og basilikum.
  • 7 Bland det hele godt og læg låg på gryden.
  • 8 Lad retten simre under låg ca. 2 timer, til kødet er meget mørt og saucen jævn som en slags puré.
  • 9 Server f.eks. ris og flute til.
  • Så er det spisetid! Italiensk oksekødsgryde

Opskriften er udviklet af