Sådan gør du

  • 1 Pisk marinaden sammen og hæld kødet ved.
  • 2 Vend kødet i marinaden og og hæld blandingen i en kraftig plastpose.
  • 3 Luk posen og lad kødet marinere i 3-4 timer i køleskab.
  • 4 Lad kødet dryppe godt af i en sigte.
  • 5 Hæld marinaden ud.
  • 6 Halver peberfrugterne og fjern frøstol og kerner.
  • 7 Skær dem ud i ca. samme størrelse som kødet.
  • 8 Skær løgene ud i tynde både.
  • 9 Stik kød og grønsager skiftevis på spid.
  • 10 Læg spiddene på en penslet rist 10-12 cm fra gløderne og giv dem 10-15 min. i alt.
  • 11 Vend dem ofte undervejs.
  • 12 Hertil passer fx grillede auberginer, løg og kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Indiske lammespid

Opskriften er udviklet af